🎉Еуфорията продължава! Поздравленията от всички гости и приятели не спират да валят, с възторг и удовлетворение от най-новия ни проект на жилищно строителство от поредицата старобългарски, величествени столици и тази на сграда “Охрид”.
🏡Тя ще бъде издигната в един уникален и динамично развиващ се столичен квартал ж.к “Малинова долина”, само на метри от основна пътна артерия в града, в близост до столичен мол, но в подножието на живописната планина Витоша.
🏗Отбелязахме първата копка и поставихме началото на една истинска сграда-бижу с видното старо име Охрид. Интересът на всички е огромен, “защото го правим както трябва” и защото ви има всички Вас, нашите приятели, колеги, партньори и не на последно място клиентите, новодомци!
🤝🏻Без всички вас и вашата подкрепа, трудът ни не би имал тази висока добавена стойност. Затова благодарим за вашето доверие. Това на нашите партньори от Банка ДСК / DSK Bank, Solid 55, Alukönigstahl България и тяхната помощ за реализирането на високото качество на строителство и достъпното кредитиране. Както се казва, каквито материалите, такова и отношението! Отговорно, качествено, дълготрайно! Благодарим на всички, които ни уважиха и ни се довериха!
Call Now Button