ПРОЕКТИ

жилищна сграда “СЕРДИКА”

Многофамилна жилищна сграда „СЕРДИКА“ е разположена в район Студентски. В непосредствена близост до новострояща се детска градина и на 400 м. от арката на НСА. Сградата има общо 176 едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни апартамента, 42 гаража и 23 паркоместа. Разполага с партерни апартаменти със собствени веранди и озеленено дворно пространство.

КЪМ ПРОЕКТА

жилищна сграда “Плиска”

Плиска разполага с общо РЗП от 4300 кв.м., разпределени в 40 двустайни и тристайни апартамента, с невероятна панорамна гледка към Витоша. Осигурени са гаражи и паркоместа към всяко жилище. Високият коефициент на енергийна ефективност е благодарение на качествената дограма и изолационна система на всички външни стени, тавани и покривни тераси. Изграждаме и соларни инсталации с цел минимизирането на експлоатационните разходи на сградата.

КЪМ ПРОЕКТА

жилищна сграда “БИТОЛЯ”

Пулев Инвест има удоволствието да Ви представи един проект, вдъхновен от стремежа на съвременния човек към балансиран и пълноценен живот. Проект „Битоля“ впечатлява с иновативна визия, фасада и архитектурни решения.

КЪМ ПРОЕКТА

жилищна сграда “ПРЕСПА”

Бутикова жилищна сграда „ПРЕСПА“, разположена в ж.к. Малинова Долина, в непосредствена близост до Околовръстен път и бул. Симеоновско шосе. Сградата има общо 21 двустайни и тристайни апартамента, 11 гаража и 9 паркоместа.

КЪМ ПРОЕКТА

жилищна сграда “Охрид”

Бутикова жилищна сграда „ОХРИД“, разположена в ж.к. Малинова Долина, в непосредствена близост до Околовръстен път и бул. Симеоновско шосе. Разделена на два отделни входа с общо 41 двустайни и тристайни апартамента. Разполага с общо РЗП от 5049 кв. м., построено върху терен от 2.5 декара. 

КЪМ ПРОЕКТА

жилищна сграда “Преслав”

Комплекс от затворен тип, разположен в ж.к. Малинова Долина, в непосредствена близост до Околовръстен път и множество търговски обекти. Общата площ на комплекса е 4 декара, на които са разположени две жилищни сгради, детска площадка и много зелени площи с място за отдих. Партерните апартаменти се предлагат със собствени веранди и озеленено дворно пространство. Преслав разполага с общо РЗП от 4100 кв.м., разпределени в 38 двустайни и тристайни апартамента, с невероятна панорамна гледка към Витоша. 

КЪМ ПРОЕКТА

ПРИКЛЮЧЕН

жилищна сграда
бул. “Черни връх” 92

Пулев Инвест има удоволствието да Ви представи един проект, вдъхновен от стремежа на съвременния човек към балансиран и пълноценен живот. 

КЪМ ПРОЕКТА

    Прочетох и се съгласявам с условията за ползване!
    Общи условия и правила за ползване.