ЖИЛИЩНА СГРАДА сердика

“Пулев Инвест Груп“ има удоволствието да Ви представи един проект, вдъхновен от стремежа на съвременния човек към балансиран и пълноценен живот. Проект „Сердика“ впечатлява с иновативна визия, фасада и архитектурни решения.
Многофамилна жилищна сграда „СЕРДИКА“ е разположена в район Студентски. В непосредствена близост до новострояща се детска градина и на 400 м. от арката на НСА. Сградата има общо 176 едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни апартамента, 42 гаража и 23 паркоместа. Разполага с партерни апартаменти със собствени веранди и озеленено дворно пространство.
Гарантираме висока степен на топлоизолация на всички стени, тавани и покривни тераси. Хидроизолация на подземно ниво и покриви. Осигурено отопление с разпределителни кутии и разводки за монтаж на отоплителни тела и климатици. Изграждане на соларни инсталации с цел минимизиране на експлоатационни разходи на сградите.
Сградата е с богато озеленено пространство, с алеи за разходка и обезопасени места за детски игри. Работим по най-високите стандарти на строителството, което стриктно изпълняваме само с качествени материали. Фасадите ще бъдат облицовани с каменна вата, окачена фасада и минерална мазилка. Висок клас немска дограма.

СВОБОДНИ

АПАРТАМЕНТИ

43

ГАРАЖИ

39

ВЪТРЕШНИ ПАРКОМЕСТА

4

ВЪНШНИ ПАРКОМЕСТА

0

МАГАЗИНИ

0

АПАРТАМЕНТИ

сутерен -1 сутерен -2

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

    Прочетох и се съгласявам с условията за ползване!
    Общи условия и правила за ползване.